Opleiding in de zorg

Carinova: de organisatie om je opleiding te starten

 

Bij het opleiden van professionals in de zorg spelen het werkveld en onderwijs samen een belangrijke rol. Je leert veel in de praktijk, daarvoor zijn professionele stages en leerwerkbanen nodig in een veilige omgeving en binnen een erkend leerbedrijf. Carinova is zo’n erkend leerbedrijf! Het erkennen en ondersteunen van leerbedrijven is o.a. ondergebracht bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ook wel SBB genoemd.

 

Lijkt het jou interessant om binnen Carinova een BBL opleiding te gaan volgen? Wil je komen stage lopen of weet je nog niet precies wat je zou willen? Wij helpen je graag om een goede studiekeus te maken. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze praktijkopleiders om je te oriënteren. Daarin zullen we je onder andere vertellen dat we jou een diverse leeromgeving zullen bieden waar vele verschillende vormen van zorg worden geleverd. Enkele voorbeelden zijn; zorg voor mensen met dementie, revalidatie zorg, zorg verlenen binnen een instelling, zorg verlenen in de wijk en zo meer. Gedurende je opleiding heb je de mogelijkheid om in de verschillende teams je ervaringen op te gaan doen. Altijd begeleid door een gecertificeerde werkbegeleider.

 

Doordat we nauw samenwerken met verschillende opleidingsinstituten spelen we vlot in op de ontwikkelingen binnen het onderwijs. Deze aansluiting vinden wij belangrijk en zoeken wij actief op. Neem je contact met ons op? Je kunt ons bereiken op het volgende nummer: 0900-8662

 

Over ons

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3.200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishuidelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest en Noord Overijssel.

Lees verder
Contactgegevens

Carinova
St. Jozefplein 1
7415 EH Deventer

0570-51 83 79
matchpunt@carinova.nl