Over ons

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3.200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest en Noord Overijssel.

Carinova als werkgever

Carinova is graag een aantrekkelijke en persoonlijke werkgever voor  haar medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers een leuke en uitdagende baan, waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Calibris erkend leerbedrijf

Carinova is gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de zorg. Dat betekent dat je hier de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt. Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Carinova aan alle gestelde eisen voldoet.

Voor een leerling-werknemer of een stagiaire is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stage lopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. En als je bij Carinova een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zult hebben.

Wat zeggen onze eigen medewerkers?

´Ik heb ontzettend leuke collega's en mijn afdeling is een revalidatie afdeling dus steeds weer nieuwe cliënten, dat is prettig. Geen dag is hetzelfde.´

´Uitdaging Afwisseling Zelfstandig werk Goed te combineren met werk en privé ´

´Carinova is een leuke organisatie, waarbij er doorgroeimogelijkheden zijn door middel van aangeboden opleidingen, dit geeft weer een nieuwe uitdaging.´

Wat bieden wij?

Bij Carinova zetten zich meer dan 4.000 medewerkers in voor de zorg van onze cliënten. Wij zien onze medewerkers als de kracht van onze organisatie. Daarom bieden wij onze medewerkers ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden die Carinova je biedt zijn:

  • Een salaris conform CAO VVT
  • Collectieve kortingen op onder andere zorgverzekering, autoverzekering en andere schadeverzekeringen
  • Mogelijkheid tot parttime werken
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
Over ons

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3.200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishuidelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest en Noord Overijssel.

Lees verder
Contactgegevens

Carinova
St. Jozefplein 1
7415 EH Deventer

0570-51 83 79
matchpunt@carinova.nl