Vakantiewerk of bijbaan

Ben je 16 jaar of ouder, enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Zie je een uitdaging in het helpen van anderen, met name ouderen en mensen met een beperking? Dan ben je welkom bij Carinova voor goed betaald werk.

Kom jij ons team versterken?

Wist jij dat je als vakantiekracht bij Carinova meer krijgt dan je denkt? Meer lachen, Meer verantwoordelijkheid en meer verdienen! Je kan aan de slag als huishoudelijke hulp in de woon- of thuiszorg. Je geeft daarbij zelf aan hoeveel uren je wilt werken. Zo kun je werk, vrije tijd  en misschien school goed combineren. Bovendien val je onder de CAO VVT. En dat betekent dat je meer gaat verdienen dan in de supermarkt. Da's lekker. We vertellen je graag meer over deze bijbaan!

Het werk

Dankzij jou wonen en leven onze cliënten in een schone, frisse omgeving. Je stofzuigt, lapt de ramen, doet de afwas of vouwt de handdoeken op. Het is belangrijk en dankbaar werk. Dat zullen de cliënten je ook zeker laten merken. Ondertussen bouw je een band op met de cliënten waar jij werkt. Je leert elkaar steeds beter kennen. Je mag dan ook graag een praatje maken en nog even blijven hangen voor een kop koffie.

Je komt te werken in de woonzorg of in de thuiszorg (dat laatste noemen we ook wel de 'WMO'). In de woonzorg werk je telkens op een vaste locatie en heb je veel collega's om je heen. In de thuiszorg werk je een stuk zelfstandiger. Hier heb je minder contact met collega's, en veel meer met de cliënten. Na een gesprek met jou, kijken we wat het beste bij je past. Heb je na het lezen van deze tekst al een voorkeur? Laat het ons weten. Via de onderstaande knop bekijk je de vacatures en kun je direct solliciteren. Of lees de veelgestelde vragen.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden we jou mooi, afwisselend werk waar je goed mee verdient. Neem contact met ons op of stuur jouw cv en motiviatiebrief.

Aan de slag!

Veel gestelde vragen

In welke vakanties kan ik komen werken?
Naast de zomervakantie, kun je ook in alle andere vakanties bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld in de kerst-, voorjaars-, of herfstvakantie. 

Wat ga ik verdienen?
In de zorg is het minimumloon hoger dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en van de taken die je gaat uitvoeren.

Wat ga ik met name doen? 
Je zult veel helpen bij het huishouden en in de schoonmaak. Ga je aan de slag in de woonzorg? Dan kan je ook helpen bij bijvoorbeeld het bereiden van maaltijden of andere activiteiten. Maar ook een goed gesprek met een bak koffie of een grapje maken met onze cliënten horen er natuurlijk bij! 

Kan ik zelf kiezen voor woon- of thuiszorg?
Zeker! Je mag zelf kiezen. Neem contact op met matchpunt@carinova.nl of bel ons via stuur ons een app.

Hoeveel uur mag ik werken?
In overleg bepaal je hoeveel uur je wilt werken. De meeste vakantiekrachten maken bij ons tussen de 16 en 24 uur per week. Maar meer of minder mag altijd. Wel is het handig om minstens twee dagdelen per week te kunnen.

Werk ik gegarandeerd het aantal uren per week dat ik beschikbaar ben?
Kort gezegd: nee, we werken met een 0-uren contract. Jij kunt hierin zelf je beschikbaarheid opgeven. Je bent dus vaak zelf aan zet in hoeveel uren je maakt. Onze planners proberen jou dan jouw gewenste aantal uren in te delen. Vaak lukt dat, maar niet altijd. Vaste krachten krijgen hierin voorrang.

Moet ik een sollicitatiebrief en een CV inleveren?
Graag! Wij zijn erg benieuwd wie jij bent en wat je kunt. Met een motivatiebrief en een CV kijken we samen welk werk er bij jou past.

Is deze (bij)baan iets voor mij?
Ben je nieuwsgierig of deze (bij)baan iets voor jou is? Stuur ons een appje met je vragen, of bel ons even op. Dan gaan we samen kijken wat past!

Student in de zorg? Talent nurse!

Volg je een MBO of HBO opleiding tot zorgprofessional? Dan kun je bij ons zelfs aan de slag als Talent Nurse. Dat is een vak apart, dus daar lees je hier meer over.

Dit is iets voor mij

Of vraag het Bianca

Wil je je aanmelden? Of wil je wat meer informatie? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324