Vakantiewerk of bijbaan

Ben je 16 jaar of ouder, enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Zie je een uitdaging in het helpen van anderen, met name ouderen en mensen met een beperking? Dan ben je welkom bij Carinova voor goed betaald werk.

Kom jij ons team versterken?

Wist jij dat je al vakantiekracht bij Carinova veel meer krijgt dan je denkt? Als huishoudelijke hulp bij Carinova kun je zelf je beschikbare uren opgeven. Zo kun je werk, school en vrije tijd goed combineren. Bovendien val je onder de CAO VVT (Verpleeg- & Verzorgingshuizen en Thuiszorg). En dat betekent dat je meer gaat verdienen dan in de supermarkt. Da's lekker. We vertellen je graag wat meer over deze mooie bijbaan, of wil je meteen de vacatures bekijken?

Het werk

Dankzij jou wonen en leven onze cliënten in een schone, frisse omgeving. Je stofzuigt, lapt de ramen, doet de afwas of vouwt de handdoeken op. Het is belangrijk en dankbaar werk. Dat zullen de cliënten je ook zeker laten weten. Ondertussen bouw je een band op met de cliënten waar jij werkt. Je leert elkaar steeds beter kennen. Je mag dan ook graag een praatje maken en nog even blijven hangen voor een kop koffie.

Je komt te werken in de woonzorg of in de thuiszorg (dat laatste noemen we ook wel de 'WMO'). In de woonzorg werk je telkens op een vaste locatie en heb je veel collega's om je heen. In de thuiszorg werk je een stuk zelfstandiger. Hier heb je minder contact met collega's, en veel meer met de cliënten. Na een gesprek met jou, kijken we wat het beste bij je past. Heb je na het lezen van deze tekst al een voorkeur? Laat het ons weten. Via de onderstaande knop bekijk je de vacatures en kun je direct solliciteren. Of lees de veelgestelde vragen.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden we jou mooi, afwisselend werk waar je goed mee verdient. Bekijk de vacature(s) en solliciteer meteen!

Aan de slag in de thuiszorg

Veel gestelde vragen

In welke periode hebben jullie vakantiekrachten nodig?
Naast de zomervakantie, kun je ook in alle andere vakanties bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld in de kerst-, voorjaars-, of herfstvakantie. 

Wat verdient het?
In de zorg is het minimumloon hoger dan bijvoorbeeld in de supermarkt. Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd en van de taken die je gaat uitvoeren.

Welke werkzaamheden ga ik verrichten?
Je voornaamste werkzaamheid zijn de schoonmaak en het huishouden. Daarnaast zal je af en toe helpen bij de maaltijden (in de woonzorg). Maar ook een goed gesprek aan de koffietafel voeren of levenservaring delen met onze cliënten horen er gewoon bij. Bovendien heb je een signalerende rol, je houd de gesteldheid van de cliënt in de gaten en meldt het als jou iets opvalt.

Kies je zelf woonzorg of thuiszorg?
Ja, solliciteer je op deze vacature dan kom je te werken in de woonzorg. Heb je meer interesse om in de thuiszorg (ookwel: Wet Maatschappelijke Ondersteuning of WMO genoemd) aan de slag te gaan? Solliciteer dan hier.

Hoeveel uur moet ik werken?
In overleg bepaal je hoeveel uur je wilt werken. De meeste vakantiekrachten maken bij ons tussen de 16 en 24 uur per week. Maar meer of minder mag altijd. We vragen wel je ten minste twee dagdelen per week beschikbaar te stellen.

Krijg ik gegarandeerd het aantal uren per week dat ik beschikbaar ben?
Kort gezegd: nee, we werken met een 0-uren contract. Jij kunt hierin zelf je beschikbaarheid opgeven. Onze planners proberen jou dan jouw gewenste aantal uren in te delen. Vaak lukt dat, maar niet altijd. Vaste krachten krijgen hierin voorrang.

Moet ik een sollicitatiebrief en een CV inleveren?
Ja! Wij zijn erg benieuwd wie jij bent en wat je kunt. Met een goede motivatiebrief en een gelikt CV geef je ons een goede eerste indruk. 

Is deze (bij)baan wel iets voor mij?
Twijfel je of deze (bij)baan iets voor jou is? Stuur ons gewoon een Appje met je vragen, of bel even op. Dan gaan we samen een checklist langs. Ons WhatsApp nummer vind je onderaan deze pagina.

Student in de zorg? Talent nurse!

Volg je een MBO of HBO opleiding tot zorgprofessional? Dan kun je bij ons zelfs aan de slag als Talent Nurse. Dat is een vak apart, dus daar lees je hier meer over.

Dit is iets voor mij zo'n

Of vraag het Bianca

Wil je je aanmelden? Of wil je wat meer informatie? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324