Vakantiewerk

Vakantiewerk

Ben jij op zoek naar VAKANTIEWERK?

 

Bij Carinova hebben wij verschillende soorten vakantiewerk. Dus er is altijd iets dat bij jou past!

Vliegende Keep

Je kunt bij ons werken op de woongroepen.  Je ondersteunt het zorgteam als vliegende keep en werkt op verschillende afdelingen.  Dat betekent dat je helpt bij het eten koken en licht huishoudelijk werk. Licht huishoudelijk werk is bijvoorbeeld prullenbakken legen, was in de wasmachine doen,  assisteren bij het eten klaar maken  en vaatwasser uitruimen.

 

Huishoudelijke Hulp

Als huishoudelijke hulp kun je werken bij onze cliënten thuis.  Je ondersteunt de cliënten in hun huishoudelijk werk. Je maakt bijvoorbeeld de badkamer schoon, je gaat stofzuigen en dweilen. De cliënten zijn blij met je komst!

 

Flexpool

Heb je een zorgdiploma? Dan kun je bij ons in de vakantietijd aan de slag op onze flexpool. Je mag zelf uitkiezen waar en wanneer je werkt.

 

Doe je een opleiding in de zorg? Kijk dan snel of je bij ons aan de slag kunt als Talent Nurse.

Over ons

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3.200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishuidelijke Hulp. Carinova is hoofdzakelijk werkzaam in het verzorgingsgebied Zuidwest en Noord Overijssel.

Lees verder
Contactgegevens

Carinova
St. Jozefplein 1
7415 EH Deventer

0570-51 83 79
matchpunt@carinova.nl