Carinova als werkgever

Wil jij in de zorg werken en blijven ontdekken, leren én groeien? Carinova maakt het mogelijk. Samen kijken we naar wat komt of nog kan komen. Dat doen we niet alleen voor de cliënt, maar ook voor jou. Dus, kom jij ontdekken wat de kansen bij ons zijn?

Samen mogelijk maken

Werken bij Carinova betekent werken in een innovatieve organisatie waarin ruimte is voor initiatieven. Wij kijken graag naar  kansen en mogelijkheden in onze zorg. We denken niet in beperkingen. We verbeteren en vernieuwen continu. Wat écht telt is wat nog komt of kan komen. En dat is veel. Nieuwe technieken, spannende uitdagingen en oog voor de menselijke maat; de zorg is enerverend en continu in beweging. We moedigen jou aan dat óók te zijn.

We faciliteren en ondersteunen waar mogelijk. Vooruitgaan doe je namelijk niet alleen. Bij ons vind je de verbinding met ruim 3600 collega’s, vrijwilligers, krachtige samenwerkingspartners in de regio én natuurlijk met de cliënt en familie. Je werkt in de wijkverpleging, huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, mantelzorgondersteuning, bij het behandelcentrum, op een van onze 11 woonzorglocaties of ondersteunende diensten.

Ontwikkelen

We willen dat collega's zich bij ons thuis voelen. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. De organisatie staat niet stil – jij ook niet. We blijven investeren in het opleiden van nieuwe en huidige collega’s. We kijken naar mogelijkheden om het werk te laten aansluiten op de capaciteiten van onze collega’s, zodat talenten optimaal benut worden. Samen maken we meer mogelijk!

Arbeidsvoorwaarden

Bij Carinova kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Salaris, vergoedingen en pensioen zijn goed geregeld en je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering. Daarnaast kun je gebruik maken van extra regelingen en voorzieningen zoals een persoonlijk vitaliteitsbudget, collectieve (zorg-)verzekeringen en een fietsplan.

Aan de slag bij Carinova?

Benieuwd wat jij voor een ander kan betekenen bij Carinova? Bekijk onze vacatures!

Bekijk vacatures

De organisatie

Carinova is een grote regionale organisatie op het gebied van thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning. Carinova verleent zorg binnen een kerngebied van 12 gemeenten. Buiten dit kerngebied wordt nog in 9 andere gemeenten alleen huishoudelijke hulp aangeboden.

Samen met ruim 3600 collega's en meer dan 1000 vrijwilligers maken wij het mede mogelijk dat onze cliënten in de door hen gewenste omgeving oud kunnen worden, met een goede kwaliteit van wonen en leven. Dat is waar ons werk om draait. Dit doen wij door het bieden van professionele, persoonsgerichte en gepaste zorg, ondersteuning, behandeling of begeleiding. Uiteraard zijn de mantelzorgers hierbij onmisbaar. 

Wij willen dat iedere cliënt het gevoel heeft dat de zorg ‘vertrouwd dichtbij’ plaatsvindt. Het liefst thuis. Wanneer thuis wonen niet meer kan, bieden wij wonen, zorg, welzijn en behandeling aan op onze 11 woonzorglocaties.

Daarnaast hebben we onze Thuizz ledenservice waarbij meer dan 25.000 huishoudens zijn aangesloten. Carinova Thuizz is er voor mensen die zelfstandig thuis willen wonen en daar soms een handje bij geholpen kunnen worden. Voor mensen die geen zorg nodig hebben maar deze wel graag binnen handbereik hebben. Dit doet Thuizz vanuit de overtuiging:"Thuis is de beste plek om oud te worden".

Thuizz verbindt mensen met elkaar, maar ook met dienstverleners: denk hierbij aan de (medisch)pedicure, kapster of klusjesman aan huis. Lees hier meer over Carinova Thuizz

Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324