Aan de slag als vrijwilliger

Zoek je waardevol vrijwilligerswerk? Ga aan de slag als vrijwilliger in de woonzorg of als vrijwilliger in de thuissituatie. Samen kijken we naar je wensen, talenten en hoe jij die kan inzetten voor cliënten en bewoners!

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Met jouw aandacht, hulp en gezelligheid worden de zorgen van ouderen verlicht. Dat doe je thuis of op één van onze woonzorglocaties. Je hebt veel te bieden. En bij ons is er van alles mogelijk! Al vanaf een paar uur per maand kan jij helpen. Vind je het leuk om te wandelen, creatief bezig te zijn, te koken of vind je het leuk om iemand met de thuisadministratie te helpen? Laat het ons weten! Er is altijd vrijwilligerwerk dat bij jou past. 

Woonzorg

Wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat in de woonzorg werk je op een specifieke locatie van Carinova. Wil je met een groep aan de slag of wil je liever 1-op-1 begeleiden? Er is van alles mogelijk! Ga een stukje wandelen, speel samen muziek, ga creatief bezig of pak de duo-fiets. Heb je al een specifieke locatie in gedachte? Aarzel niet en neem contact op met één of meerdere locaties van jouw voorkeur.

Vrijwillige ondersteuning thuis

Als vrijwilliger ondersteuning thuis help je iemand thuis met een specifieke wens. Bijvoorbeeld samen  een kop koffie drinken, wandelen, een boodschap doen of creatief bezig zijn. Activiteiten ondernemen waar je allebei blij van wordt: zowel de hulpvrager als jij als vrijwilliger. Je bouwt een persoonlijke band op. Met jouw betrokkenheid ben je ontzettend waardevol voor de mensen én onze collega's. En met een ruime keuze aan vrijwilligerswerk is er altijd wel werk dat bij jou past.

Een bak vol waardering

Als vrijwilliger zorg je voor een lach op het gezicht van onze cliënten en bewoners. En het levert jou waardering, zingeving én nieuwe sociale contacten op. Wil je weten hoe het is om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Bekijk hier het verhaal van Yolanda, vrijwilliger in de woonzorg.

Wat we verder nog bieden

  • Gezellige vrijwilligersfeesten
  • Interessante informatiebijeenkomsten
  • Gratis lidmaatschap van Carinova Thuizz Ledenvereniging
  • Jaarlijkse attentie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Vrijwilligersovereenkomst
  • WA- en ongevallenverzekering

Aan de slag als vrijwilliger?

Wat leuk dat je interesse hebt! Meld je aan als vrijwilliger of neem contact met ons op om te kijken welk vrijwilligerswerk bij jou past.

Interesse als vrijwilliger

 

Of vraag het Marian

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Carinova? Neem dan contact op met coördinator vrijwilligers Marian Bergman.

0651942810