Stage lopen

Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste student die op zoek is naar een stageplaats? Bij Carinova kunnen we je een stageplaats in de zorg, of bij onze ondersteunde diensten aanbieden. We hebben jaarlijks een groot aantal stagiaires en daarom veel ervaring met het bieden van professionele begeleiding.

Stage als verzorgende of verpleegkundige

Ben jij een MBO of HBO student verzorging of verpleegkunde? Dan hebben we een ruim aanbod stageplaatsen voor jou beschikbaar. Je kunt bij ons terecht voor een stageplaats in de woonzorg (intramuraal) en in de thuiszorg (extramuraal). 

Met ruim 3600 medewerkers zijn we een grote organisatie. Veel disciplines hebben we zelf 'in huis', hierdoor kun je je breed oriënteren en ontdekken welk vakgebied je interessant vind. Wij leveren specialistische zorg op maat, op onze locaties en bij mensen thuis. Je kunt van alles tegenkomen, dat maakt stage lopen bij Carinova zo bijzonder.

We hebben goede afspraken met de meeste scholen binnen ons werkgebied. Een stageplaats aanvragen doe je via jouw school. Staan wij (nog) niet in het bestand van jouw school. Vul dan het onderstaande formulier in. 

Stage behandelcentrum

Wil je stage lopen binnen een van de onderstaande disciplines? 

  • Fysiotherapie
  • Diëtetiek
  • Logopedie
  • Ergotherapie
  • Psychologie

Dan past ons Behandelcentrum in Deventer of Raalte het beste bij jou. Een stageplaats aanvragen doe je via jouw school. Staan wij (nog) niet in het bestand van jouw school. Vul dan het onderstaande formulier in. Meer informatie over ons behandelcentrum vind je op www.behandelcentrumcarinova.nl of via je school.

Stage ondersteunende diensten en overige stages

Wil je een maatschappelijke bijdrage leveren, maar volg je geen zorg-gerelateerde opleiding? Ook bij onze ondersteunende diensten, bijvoorbeeld op de ICT-, administratie of communicatieafdeling kun je stage lopen. Je ondersteunt onze zorgprofessionals en zorgt er voor dat zij elke dag de beste zorg kunnen leveren. 

Op een afdeling is plaats voor maximaal één of twee stagiairs. Hiervoor solliciteer je via het onderstaande formulier. Een goede motivatiebrief is belangrijk. Leg hierin duidelijk uit wie jij bent, waarom je graag bij Carinova stage wilt lopen en welke leerdoelen je graag wil behalen. 

Klaar voor een stage bij Carinova?

Neem altijd eerst contact op met je eigen onderwijsinstelling. Is er momenteel nog geen samenwerkingsovereenkomst en ben jij klaar voor een stage bij Carinova? Vul dan het onderstaande formulier in en we beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk.

Hoe wil je dat we contact met je opnemen? Meerdere voorkeuren zijn mogelijk.


Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324