IJsbreekevent

Het event heeft inmiddels plaatsgevonden. Een groot aantal enthousiastelingen toonde interesse in een baan in de zog. Heb jij ook interesse? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak!

Het event heeft inmiddels plaatsgevonden. Een groot aantal enthousiastelingen toonde interesse in een baan in de zorg. Wil jij de sprong alsnog wagen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak!

Neem contact op

Een baan in de zorg iets voor jou? Waag de sprong! Kom naar ons IJsbreekevent en ontdek jouw baanopties. Het nieuwe jaar is gestart, wat betekent: tijd voor een nieuwjaarsduik. Een sprong in het diepe dus! Ook komend jaar staan we natuurlijk weer te popelen om nieuwe collega's te verwelkomen, zowel in de zorg als binnen de WMO. Daarom organiseren we in januari speciale IJsbreekevents.

Tijdens deze IJsbreekevents breken we โ€“ de naam zegt het al โ€“ het ijs.ย In ons winterse chalet staat een team klaar van wervings- en selectieprofessionals en ervaren zorgcollega's om jou te ontmoeten. Vind je het spannend om alleen te komen, kom je lekker met een vriend/vriendin of familielid die ook passie heeft voor een baan n de zorg. Want heb jij de sprong eenmaal gewaagd? Dan kun je met trots terugkijken en zeggen dat het 't waard was!

Wie ben jij: Heb je ervaring in ouderenzorg, wijkzorg, woonzorg of als huishoudelijke hulp? Of een passie om in de ouderenzorg te werken? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar JOU en wat jij ons te bieden hebt en wie weet word jij onze nieuwe collega.

๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€!
Waag jij de sprong? Mooi! Om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten kun je een aantal dingen doen:

  • Speeddaten
    Je krijgt een paar leuke stellingen, vragen en dilemma's waarop je antwoord mag geven. Zo krijgen wij in korte tijd een goed beeld van wie jij bent รฉn jij van ons. Lekker laagdrempelig dus!
  • Fotobooth 'Goed Gemutst'
    Maak een foto in onze eigengemaakte fotobooth met een Carinova 'Goed Gemutst'-muts en deel hem op social media met de hashtag #Goedgemutst. Wie weet win jij een toffe winterzwemclinic om รฉcht die Nieuwjaarsduik te nemen!
  • Even opwarmen
    Natuurlijk is er Glรผhwein, chocolademelk met slagroom en heerlijke marshmallows. We willen niet alleen zien hoe goed gemutst je bent, we krijgen ook graag inzicht in jouw unieke kwaliteiten. Daarnaast geven wij jou een overzicht in de mogelijkheden die wij bieden en proberen we uitzicht te krijgen op wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Spannend om alleen de sprong te wagen?
Neem gerust iemand mee die ook geรฏnteresseerd is in werken in de zorg.
En natuurlijk krijg je een leuke 'goed gemutst' muts om na je sprong weer op te warmen!

ย  Waar en wanneer?

ย 

ย  Tijd

ย  Deventer โ€“ St. Jozef
ย (Grand Cafรฉ)

ย  Woensdag
ย 17 januari 2024

ย  15.30 โ€“ 17.30 uur

ย  Holten โ€“ Diessenplas
ย (Centrale hal)

ย  Donderdag
ย 18 januari 2024

ย  15.30 โ€“ 17.30 uur

ย  Raalte โ€“ de Hartkamp
ย (Grand Cafรฉ)

ย  Vrijdag
ย 19 januari 2024

ย  15.30 โ€“ 17.30 uur

ย 

Het event heeft inmiddels plaatsgevonden. Een groot aantal enthousiastelingen toonde interesse in een baan in de zorg. Wil jij de sprong alsnog wagen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak!

Neem contact op

Belangrijkste om mee te nemen: Jouw unieke kwaliteiten, zien we je in Deventer, Holten of Raalte?! Of ken jij iemand die deze kans moet grijpen? Laat het hem vooral weten.

Jij hebt zoveel te bieden. Samen maken we het mogelijk.

ย 

Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324