Collega's vertellen

Mogelijk gemaakt VOOR / DOOR mij

Duik in de verhalen van onze collega's en ontdek wat zij vinden van werken bij Carinova.

Benthe & Merle

Benthe (20) en Merle (20) zitten in het vierde jaar van de opleiding verpleegkunde. Naast hun opleiding werken ze als Talent Nurse bij Carinova. Een bijbaan waar ze veel werkervaring op doen en hun kennis alvast kunnen inzetten.

Lees verder arrow_forward
Maxime

Maxime

Werken in de thuiszorg saai? Daar denkt Maxime (25), coördinerend wijkverpleegkundige, inmiddels anders over. "Ik had altijd een beeld van de thuiszorg dat het niet uitdagend en saai zou zijn. Tot dat ik tijdens mijn HBO-V studie in de thuiszorg terecht kwam.”

Lees verder arrow_forward
Marleen

Marleen

Marleen (57) is medewerker dagbesteding op een somatische afdeling op 'De Hartkamp' in Raalte. Met meer dan 35 jaar ervaring is ze een echte deskundige. Haar uitdaging in het werk is om elke dag weer een lach op het gezicht van de bewoners te toveren.

Lees verder arrow_forward
J

Jurgen

Jurgen (21) is HBO-verpleegkundige bij De Hartkamp in Raalte. Naast zijn werkzaamheden als verpleegkundige richt hij zich op zorginnovatie binnen de woonzorg en is hij initiatiefnemer van 'Jong Carinova'.

Lees verder arrow_forward

Karin

Karin Jolink (46) gooide het roer om en zei haar baan in de meubelbranche vaarwel. Nu wordt ze opgeleid tot verzorgende binnen Carinova. “Dit is het echt voor mij. Mijn vorige baan was leuk, maar ik miste uitdaging.”

Lees verder arrow_forward
TonnieKwant

Tonnie

Tonnie Kwant (22) heeft sinds kort de overstap vanuit de woonzorg naar de thuiszorg gemaakt en is nu werkzaam als coördinerend wijkverpleegkundige in Deventer. "Als coördinerend wijkverpleegkundige ben ik er niet alleen voor de cliënt, maar ook voor het team."

Lees verder arrow_forward

Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324