Collega's vertellen

Mogelijk gemaakt VOOR / DOOR mij

Duik in de verhalen van onze collega's en ontdek wat zij vinden van werken bij Carinova.

WELDAY & KWAKMAN 07

Aranshi

Riet Kwakman had huishoudelijke hulp nodig, Aranshi Welday werk. Carinova sloeg twee vliegen in één klap en bracht de twee met elkaar in contact. Nu combineert Aranshi het leren van de Nederlandse taal met het werken als de thuishulp.

Lees verder arrow_forward

Peter & Astrid

Vervroegd met pensioen. Sommigen dromen er van terwijl anderen er niet aan moeten denken. Peter (64) en Astrid (63) zijn sinds september vorig jaar met vervroegd pensioen. Allebei zijn ze deze zomer toch weer bij Carinova te vinden. Wij vroegen Peter en Astrid waarom.

Lees verder arrow_forward

Maxime

Werken in de thuiszorg saai? Daar denkt Maxime (25), coördinerend wijkverpleegkundige, inmiddels anders over. "Ik had altijd een beeld van de thuiszorg dat het niet uitdagend en saai zou zijn. Tot dat ik tijdens mijn HBO-V studie in de thuiszorg terecht kwam.”

Lees verder arrow_forward

Benthe & Merle

Benthe (20) en Merle (20) zitten in het vierde jaar van de opleiding verpleegkunde. Naast hun opleiding werken ze als Talent Nurse bij Carinova. Een bijbaan waar ze veel werkervaring op doen en hun kennis alvast kunnen inzetten.

Lees verder arrow_forward

Roelanda & Lian

Roelanda (48) en Lian (22) zijn beide verpleegkundigen op woonzorglocatie de Hartkamp. Ondanks hun verschillende achtergrond en leeftijd vullen ze elkaar goed aan: "Wij zijn de ideale mix"

Lees verder arrow_forward

Marieke

Marieke (34), verzorgende, moest begin november 2021 in de praktijk uitzoeken hoe je in een verpleeghuis werkt op een cohortafdeling.

Lees verder arrow_forward

Lobke

Lobke (25), locatieverpleegkundige, ging pas geleden met haar hond Nala langs bewoners op woning Jan van Arkel M op de Hartkamp.

Lees verder arrow_forward

Ashley & Britt

Ashley (23) is afgelopen december begonnen als coördinerend wijkverpleegkundige bij Carinova. Britt (22) is al wat langer werkzaam bij Carinova en volgt de opleiding HBO-verpleegkundige. Beide maken ze onderdeel uit van het thuiszorgteam in Raalte.

Lees verder arrow_forward
Erna Wagenaar

Erna

Het is alweer 16 jaar geleden dat Erna Wagenaar (58) de carrièreswitch maakte naar de zorg, en als wijkverzorgende bij Carinova aan de slag ging. Tot op de dag van vandaag is ze dankbaar dat ze zorg mag bieden aan cliënten.

Lees verder arrow_forward

Marleen

Marleen (57) is medewerker dagbesteding op een somatische afdeling op 'De Hartkamp' in Raalte. Met meer dan 35 jaar ervaring is ze een echte deskundige. Haar uitdaging in het werk is om elke dag weer een lach op het gezicht van de bewoners te toveren.

Lees verder arrow_forward

Karin

Karin Jolink (46) gooide het roer om en zei haar baan in de meubelbranche vaarwel. Nu wordt ze opgeleid tot verzorgende binnen Carinova. “Dit is het echt voor mij. Mijn vorige baan was leuk, maar ik miste uitdaging.”

Lees verder arrow_forward
TonnieKwant

Tonnie

Tonnie Kwant (23) maakte de overstap vanuit de woonzorg naar de thuiszorg en is nu werkzaam als coördinerend wijkverpleegkundige in Deventer. "Als coördinerend wijkverpleegkundige ben ik er niet alleen voor de cliënt, maar ook voor het team."

Lees verder arrow_forward

Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324