Judith

Rolhouder Digitale Hulpmiddelen

Judith (50) is een verrassend energieke persoonlijkheid, waardoor je haar niet snel in de club van 50-plussers plaatst. Toch werkt ze al ruim 31 jaar bij Carinova. Waarom ze al die tijd nog steeds met zoveel enthousiasme over haar werk praat? “Ik ben een doener en doeners moeten lekker druk bezig zijn. Maar ik ben óók een denker, bij Carinova vind ik altijd manieren om mezelf uit te dagen. Dat is het geheim.”

Haar carrière begon als verpleegkundige, maar al snel nam ze de rol als planner in Dalfsen aan. In deze nieuwe rol als planner kon ze zichzelf ook als denker goed ontwikkelen. "Bij Carinova liggen altijd kansen om jezelf door te ontwikkelen", vertelt Judith. "Maar na 15 jaar planningen maken ging het toch weer kriebelen om wat nieuws te leren, wat wil ik nu doen?” vroeg ze zich af.

Kantoormiep

Een kantoormiep, zoals ze het zelf zegt, wil ze niet worden. "De hele dag achter een bureau zitten is niks voor mij.” Ze wil een goede balans tussen werken met en bij mensen, en het regelen van randzaken. Hierdoor wekte Zorgtechnologie haar interesse. Bij Carinova werken we met diverse zorgtechnologieën zoals de Medido, Compaan en Luna. De Medido is een medicijndispenser, de Compaan is een seniorentablet voor beeldbellen, en de Luna is een digitale agenda die aangesloten is op onze zorgsystemen. Deze technologieën worden steeds vaker ingezet.

Rolhouder Digitale Hulpmiddelen

Als Rolhouder Digitale Hulpmiddelen is ze nu verantwoordelijk voor de inzet van zorgtechnologieën binnen haar team. "Hulpmiddelen inzetten klinkt voor veel mensen als verschraling van de zorg. Die mensen vragen zich dan af of er niet een echt mens langs kan komen. Tot ze de voordelen zelf ervaren."

 

"Het combineren van denken en doen. Dat is wat mijn werk uitdagend en leuk maakt!"

 

Win-win

Bij sommige cliënten komt de zorg wel vier keer per dag langs, bijvoorbeeld voor medicijnen. "Dat klinkt gezellig, maar het betekent ook dat mensen vier keer per dag thuis moeten blijven.” Even een boodschapje doen, of de hond uitlaten is dan niet mogelijk. Bij deze mensen is er een automatische medicijndispenser geïnstalleerd. “Mensen ervaren hierdoor meer vrijheid, win-win dus. En die gezelligheid bewaren we gewoon voor andere zorgmomenten!"

Judith is continu op zoek naar dit soort win-win situaties. “Ik vind het prettig om, wanneer ik in een cliëntsituatie verkeer, te onderzoeken hoe we de situatie zowel voor de cliënt als voor Carinova kunnen verbeteren.” Dingen inzetten, onderzoek doen en oplossingen zoeken, geeft haar energie.  “Het combineren van denken en doen. Dat is wat mijn werk uitdagend en leuk maakt", aldus Judith.

Uitdagende baan

Wil jij ook een leuke, uitdagende baan waar je elke dag energie van krijgt? In onze vacaturebank vind je vast de juiste vacature. Weet je al wat je wil, maar staat jouw ideale baan er niet bij? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie!

Vacatures

Andere verhalen

Duik in de verhalen van onze collega's en ontdek wat zij vinden van werken bij Carinova.

Meer verhalen

Of vraag het Bianca

Wil je meer weten over het sollicitatieproces, of heb je andere vragen? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324