Bijbaan of vakantiewerk

Ben je 16 jaar of ouder en wil je meer verdienen, meer lachen en meer verantwoordelijkheid tijdens je bijbaan? Kom werken bij Carinova!

Solliciteren nu niet mogelijk

De vakantieperiode is begonnen en de vakantiekrachten zijn inmiddels aan het werk, voor deze vakantieperiode kun je je niet meer aanmelden. Voor een volgende vakantieperiode (bijvoorbeeld de kerstvakantie) komen we graag met jou in contact. Dus houdt deze pagina in de gaten!

Flink verdienen

Ga werken in de schoonmaak bij mensen thuis of op een woonzorglocatie. Bij Carinova krijg je meer dan je denkt! Je verdient vanaf 16 jaar al 12,40 euro per uur en je bepaalt zelf hoeveel uren je werkt. Zo heb je ook genoeg vrije tijd óf je kan het combineren met je huidige bijbaan! 

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Ga mensen helpen bij het fris houden van hun omgeving en huis óf ga aan de slag als Talent Nurse. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen voor werken op een woonzorglocatie.Heb je al specifieke voorkeuren? Laat het ons weten in het sollicitatieformulier. 

  1. Huishoudelijke hulp bij mensen thuis. Je krijgt een eigen route mee en gaat zelf op pad.
  2. Volg je een zorgopleiding? Dan mag je ook zorghandelingen uitvoeren. Dat kan bij mensen thuis of op een woonzorglocatie.
  3. Helpen in de schoonmaak op een woonzorglocatie

- Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Met jouw hulp wonen en leven mensen in een schone, frisse omgeving. Wat je zoal doet? Je stofzuigt, lapt de ramen, doet de afwas en vouwt de handdoeken op. Dit doe je bij mensen thuis. En dat is waardevol én gezellig werk. Je vindt het leuk om een praatje te maken met de cliënten en die waarderen jouw hulp ontzettend. Je krijgt een route mee en gaat vervolgens zelf naar de cliënten. In deze baan krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 

- Zorghandelingen

Doe je een zorgopleiding of heb je al ervaring in de zorg? Dan mag je ook extra zorghandelingen uitvoeren! Dan ben jij een Talent Nurse. Je helpt mensen met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen zoals wassen en aankleden. Maar ook wat complexere handelingen mag je uitvoeren, zoals het toedienen van medicatie en het verwisselen van katheters. Uiteraard doe je dat alleen wanneer jij daar ook klaar voor bent! 

Is deze (bij)baan iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig of deze (bij)baan iets voor jou is? Stuur ons een appje met je vragen, of bel ons. Of bekijk hier de veelgestelde vragen

Ervaringsverhaal Rosemarijn

Meer weten over de bijbaan als huishoudelijk hulp? Rosemarijn (19) vertelt je over haar ervaring én motivatie om te werken bij Carinova.

Meer over de bijbaan

Solliciteren

De vakantieperiode is begonnen en de vakantiekrachten zijn inmiddels aan het werk, voor deze vakantieperiode kun je je niet meer aanmelden. Voor een volgende vakantieperiode komen we graag met jou in contact. Dus houdt deze pagina in de gaten!

Of vraag het Bianca

Wil je je aanmelden? Of wil je wat meer informatie? Bianca vertelt je graag meer!

0613787324