Ik ben een herintreder

Ben je al een ervaren zorgprofessional maar ben je er even tussen uit geweest? Wanneer je er weer klaar voor bent om in de zorg aan de slag te gaan, kunnen wij je daar bij ondersteunen.

<   terug naar opleidingen

Wil jij weer in de zorg aan de slag?

Jouw ervaring in de zorg is goud waard, we zijn dan ook erg blij met jou als herintreder. In een persoonlijk gesprek kijken we wie jij bent, wat jouw achtergrond is en welke ervaring je al hebt. Daarna bespreken we wat je in de toekomst graag zou willen en welke diploma's en registraties je hier voor nodig hebt.

Als herintreder voldoe je vaak niet meer aan alle wettelijke opleidingseisen. Daarom stippelen we samen met jou een plan uit om je kennis en registraties te actualiseren.

Omdat geen herintreder hetzelfde is, kunnen we je hier niet precies vertellen wat er voor jou nodig is om weer aan de slag te kunnen. Vraag daarom een gesprek aan met één van onze praktijkopleiders om jouw mogelijkheden te bespreken.

Een opleiding volgen terwijl je werkt bij Carinova heeft veel voordelen. Op deze pagina lees je welke voordelen dat zijn.

(Verder) leren en werken in de zorg?

Ben jij er klaar voor om de uitdaging weer aan te gaan? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Wil je eerst je kennis weer even bijspijkeren of wil je een opleiding volgen? Kies dan voor een opleidingsplek voor mensen met ervaring. Heb je vragen over jouw terugkeer naar de zorg? Neem dan contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Vacatures voor jou

<   terug naar opleidingen

Of vraag het Claudia

Heb je een vraag over opleidingen en verder leren binnen Carinova? Neem dan contact op met Claudia. Claudia weet precies bij wie jij terecht kunt!

0683025063