Opleidingen en verder leren

Wil jij zorgen voor mensen met dementie, revalidatie zorg bieden of zorg verlenen binnen een instelling of in de wijk? Voor ons maakt het niet uit of je net uit de (middelbare-) schoolbanken komt, of dat je al een succesvolle carrière achter de rug hebt. Wij kunnen je een opleiding tot zorgprofessional bieden die helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Hieronder vertellen we je wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Bekijk beschikbare opleidingsplaatsen

Heb je al een zorgachtergrond en wil je verder leren? Of wil je een carrièreswitch maken? Wij hebben altijd een vacature die bij jou past!

Solliciteer direct

Volg je een opleiding bij Carinova, dan bestaat dat altijd uit een leer-werk traject. De verhouding hierin verschilt, maar je doet altijd direct werkervaring op tijdens je studie. Een groot pluspunt!

Om er voor te zorgen dat je opleiding zo goed mogelijk verloopt, bieden we je de volgende voordelen:

  • Je kiest je eigen school (ROC of Hogeschool).
  • Wij vergoeden jouw opleidingskosten. Studieboeken en opleidingskosten hoef je niet voor te schieten, de rekening hiervoor wordt rechtstreeks naar ons gestuurd.
  • Je doet een capaciteiten- en persoonlijkheidstest. Hierdoor kunnen we je een passend studieadvies geven.
  • Je geeft je eigen opleidingstraject vorm. Zorg jij liever voor mensen op een afdeling in de woonzorg of help jij liever mensen thuis revalideren om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Afhankelijk van de doelgroep waarmee jij wilt werken, passen wij je opleidingstraject, waar mogelijk, aan. Omdat Carinova een grote organisatie is, kan jij je breed oriënteren.
  • Je hebt volledige toegang tot ons studentenplatform, e-learnings en de Carinova academie.
  • Naast een accreditatie door de SBB als erkend leerbedrijf hebben wij ook erg nauwe contacten met de ROC's en Hogescholen in ons werkgebied.

De bovenstaande pluspunten gelden voor iedereen die werken en leren combineert bij Carinova. Maar niet elke student is hetzelfde, daarom zijn we benieuwd: wie ben jij?

We vertellen je graag meer, maar eerst: wie ben jij?

 

 

Herken jij je in geen van bovenstaande situaties? Ook dan is er vast plek voor jou in onze opleiding. Bel, mail of stuur een appje en dan nemen we jouw situatie samen door. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Volg je al een opleiding in de zorg? Misschien is een bijbaan als Talent Nurse dan perfect voor jou!

Word Talent Nurse

Of vraag het Claudia

Heb je een vraag over opleidingen en verder leren binnen Carinova? Neem dan contact op met Claudia. Claudia weet precies bij wie jij terecht kunt!

0683025063