Ik ben student middelbaar onderwijs

Leuk dat je op onze site terecht bent gekomen en nog leuker dat je interesse hebt in een opleiding in de zorg. Wat ons betreft de mooiste sector om als professional in aan de slag te gaan. Als middelbaar scholier kunnen wij veel voor jou betekenen. Of je nou een VMBO, MAVO of HAVO student bent, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

<   terug naar opleidingen

Opleidingsniveau: niveau 2 t/m 6

We bieden opleidingen aan op het niveau dat het beste bij je past. Of dat nou MBO of HBO niveau is.

  • Niveau 2 (helpende zorg & welzijn)
  • Niveau 3 (verzorgende individuele gezondheidszorg) 
  • Niveau 4 (verpleegkundige)
  • Niveau 6 (HBO-verpleegkundige)

Een opleiding volg je bij ons als een leer + werk traject. Ook wel bekend als BBL, Duaal of in Deeltijd . Je kunt bij ons twee keer per jaar starten met een BBL-leertraject. Deze starten in september en februari. Tijdens je opleiding word je breed ingezet, zodat je kennis kan maken met alle facetten in zowel de thuis- als woonzorg. 

Volg je op dit moment al een voltijd zorgopleiding? Dan kun je stage lopen bij Carinova.

Begeleiding

Kies je voor een opleiding bij Carinova? Dan word je op de werkvloer ondersteund door een ervaren werkbegeleider, ook staat er altijd een team van praktijkopleiders voor je klaar.

Werkbegeleider

De werkbegeleider coacht en begeleidt je binnen het zorgteam, maar maakt je ook wegwijs binnen de rest van de organisatie. Bovendien neemt de werkbegeleider jou mee naar leersituaties waarin je de ruimte krijgt om zélf ervaring op te doen. Dat vinden we belangrijk.

Praktijkopleider

De praktijkopleider is de verbindende factor tussen jou, jouw school en het team waar je werkt. Die coacht jou en zorgt er voor dat jij je persoonlijke doelen kan behalen. Bijvoorbeeld door plaatsing binnen interessante en uitdagende teams. Hierdoor kom je met meerdere doelgroepen in aanraking en ervaar je waar jouw interesse ligt.

Je praktijkopleider helpt je ook met het regelen van alle randzaken. Denk aan studieovereenkomsten, het aanvragen van toegang tot onze ICT systemen en het aanmelden voor informatiebijeenkomsten.

Een opleiding volgen terwijl je werkt bij Carinova heeft veel voordelen. Op  deze pagina lees je welke voordelen dat zijn.

(Verder) leren en werken in de zorg?

Heb je een interesse in een leerwerkplek bij ons? Bekijk de vacature. Staat er geen vacature online of heb je inhoudelijke vragen over opleidingen of verder leren binnen Carinova? Neem dan contact op met een van onze praktijkopleiders via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Ja, ik wil (verder) leren en werken in de zorg

<   terug naar opleidingen

Of vraag het Claudia

Heb je een vraag over opleidingen en verder leren binnen Carinova? Neem dan contact op met Claudia. Claudia weet precies bij wie jij terecht kunt!

0683025063